031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

​MultiFit MULTIPACK Cat Adult Special Classic in mešanica rib v omaki, 12x100g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

MultiFit Cat Adult Special Classic in mešanica rib v omaki vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- S piščancem v fini jogurtovi omaki
- Z jagnjetino v zeliščni omaki
- S teletino v smetanovi omaki
- S postrvmi v kremni omaki iz kopra

MultiFit Cat Adult Special Classic in Fish Mix v omaki je popolna hrana za odrasle mačke brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi hrane v fini omaki z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.


SESTAVINE:
S piščancem v fini jogurtovi omaki: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% piščanca), olje in maščobe, zelenjavni izdelki (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali, mleko in mlečni izdelki (vključno z 0,1% jogurta) prah).
Z jagnjetino v začimbni omaki: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% jagnjetine), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali, peteršilj 0,0125%, timijan 0,0125%, koriander 0, 0125%, koper 0,0125%.
Z teletino v smetanovi omaki: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% teletine), olja in maščobe, zelenjavni proizvodi (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali, mleko in mlečni izdelki (vključno z 0,1% smetane v prah).
S postrvmi v smetanovi omaki iz kopra: meso in živalski proizvodi, ribe in ribji izdelki (vključno s 4% postrvi), olja in maščobe, zelenjavni proizvodi (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali, mleko in mlečni izdelki (vključno 0,1% smetane v prahu), koper 0,01%.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8%, surove maščobe 6%, surovi pepel 1,5%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%. Aditivi za živila: tavrin 100 mg, biotin 100 μg, mangan (mangan (II) sulfat, monohidrat) 3 mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat) 20 mg.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.