031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

ACANA FREE RUN DUCK

Na zalogi

24,80 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

OGLEJTE SI VIDEO NA DNU STRANI1

Alergični štirinožni prijatelji, bodite pozorni: poleg našega recepta za jagnjetino lahko zdaj razveselimo tudi račje prijatelje: Ker je Acana Free Run Duck polna račjega mesa kot edinega vira beljakovin in je zato še posebej primeren za pse z občutljivo prehrano in alergike.


ACANA Free-Run Duck je enojna beljakovinska suha hrana za pse, sestavljena iz 50% račjega mesa, ene same prebavljive živalske beljakovine, ki je kot nalašč za pse vseh pasem in življenjske dobe z občutljivostjo na hrano.

Mati narava je uskladila hranila v celih živalih (WHOLEPREY razmerje), da popolnoma ustreza potrebam vašega psa. Mišično meso zagotavlja beljakovine in maščobe, organi vitamine in minerale, hrustanec in kosti kalcij in fosfor.

Vzrejena raca iz proste reje je predelana v bogatih razmerjih mesa, organov in hrustanca ali kosti, ki ustrezajo naravni prehrani, medtem ko okusne hruške, buče in buče pomagajo prebavnemu zdravju.

Sveže račje meso v najbolj naravni obliki in posušeno račje meso v ACANA Free-Run Duck sta razlog za koncentriran vir hranljivih mesnih beljakovin, ki spodbujajo optimalen razvoj in vzdrževanje mišične mase.

ACANA Free-Run Duck, pripravljena iz svežih lokalnih sestavin v nagrajeni kuhinji NorthStar, je bogata z okusnim okusom. Preberite sestavine in se prepričajte!