031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Ever Clean Litterfree Paws Cat Litter, 10 Litrov

Na zalogi

17,49 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

Pomagajte svojemu majhnemu mačjemu mladiču ali mački, da pusti pesek tam, kamor spada, zahvaljujoč 99,9-odstotni formuli brez prahu Ever Clean Litterfree Paws in večjim zrncem, ki poskrbijo, da so tačke do 3-krat čistejše. *


Do 3x čistejše tace * z večjimi zrnastimi glinenimi granulami, zaradi katerih so Litterfree Paws naše najboljše leglo za mačke in mačke. Dihajte ** z 99,9-odstotno formulo brez prahu, ki zmanjšuje prah v vašem domu in zagotavlja čisto in sveže okolje za vas in vašo mačko, ko ga uporabljate.


Naša edinstvena tehnologija z aktivnim ogljem ujame in zaklene vonjave ter s tem odpravi neprijeten vonj, namesto da bi ga samo prikrila. Super vpojno mačje leglo s tehnologijo dišav, ki se aktivira s tačkami in sprošča svež, lahkoten vonj vsakič, ko je posoda za pesek v uporabi.


Ever Clean Litterfree Paws je dišeči pesek in ima večja zrnca, ki ohranjajo tace do 3-krat čistejše. Idealen je za mačje mladiče. Izdelan je iz vrhunske gline, ki ima za posledico trdne in enostavno odstranljive kepe z malo prahu, ki odstranjuje vonj po urinu in blatu s tehnologijo aktivnega oglja. 


Navodila za uporabo: Posodo za mačjo higieno napolnite s 7 cm peska Ever Clean. Približno 5 kg peska je potrebno za prvo polnjenje povprečne posode. Vsak dan z lopatico odstranjujte grudice in strjene koščke peska in jih vrzite med gospodinjske odpadke. Preostali pesek bo ostal čist in svež. 

   V straniščno školjko ne mečite peska, saj lahko zamaši odtok. 

Vsakih nekaj dni dodajte dovolj peska, da napolnite del, ki ste ga odstranili. Zamenjajte celotno vsebino, ko ne vpija več vlage in odstranjuje vonjave, približno na 1 do 1,5 meseca.