031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

GAMEDOG BARFER Šipek v prahu, 300g

Na zalogi

19,99 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

BREZPLAČNA DOSTAVA!


- Zdrav dodatek k  prehrani 

- Razstruplja telo

- Podpira imunost in krvni obtok 

- Zavira vnetja v sklepih 

- Kakovost primerno za ljudi!


Vse snovi, ki so v pripravku, so najvišje kakovosti in izpolnjujejo človeške prehranske standarde (človeški razred)!


GAMEDOG BARFER Šipek je dopolnilna hrana za pse. Šipek je naravni vir popolnoma prebavljivega in visoko biološko aktivnega vitamina C. Šipek ima 10-krat več vitamina C kot črni ribez in 100-krat več vitamina C kot jabolka. Poleg tega so šipki bogati s številnimi drugimi hranili: vitamini B1, B2, E in K, flavonoidi, organskimi kislinami, pektini in mineralnimi solmi.

Zaradi prisotnosti galaktolipida je dodatek divje vrtnice priporočljiv tudi pri težavah s sklepi - ta spojina ima zelo močan protivnetni učinek. Vitamin C dodatno podpira sintezo kolagena in sinovialne tekočine.

Šipek podpira številne zdravstvene dejavnosti. Najpogosteje jih pripisujejo podpori delu imunskega sistema. Šipek lahko pozitivno vpliva tudi na delo krvnega obtoka s tesnjenjem krvnih žil, krepitvijo sten arterij in preprečevanjem poškodb krvnih žil. Vse to je zahvaljujoč visoki vsebnosti naravne askorbinske kisline. Vitamin C spodbuja tudi absorpcijo železa iz prebavnega sistema, zato ga priporočamo kot dodatek za preprečevanje anemije.

Šipek vsebuje kompleks vitaminov, antioksidantov in flavonoidov, zaradi česar imajo tudi močan antioksidativni učinek in zmanjšujejo škodljive učinke prostih radikalov v telesu.


Sestava: 100% skorje šipka v prahu (Rosa canina). 

Pri tem izdelku se lahko pojavijo naravne barvne razlike. 

Analitične sestavine: beljakovine 2,5%, surova olja in maščobe 0,9%, surovi pepel 11%, surove vlaknine 45% 


Priporočena dnevna količina: 1 g na dan na vsakih 10 kg telesne teže psa. Živali, ki tehtajo manj kot 10 kg - 0,5 g na dan. 1 zajemalka vsebuje 1 g izdelka. Neto teža: 300g