031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

GAMEDOG Krill Oil, 60 tablet

Na zalogi

29,99 €

24,99 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

BREZPLAČNA DOSTAVA!


Krill - edinstven, kozicam podoben morski rak, ki naseljuje najčistejše vode na Zemlji - antarktične vode, nedosegljive industrijskim conam. Z ribolovom krila se ukvarjajo samo specializirane enote, ki uporabljajo okolju prijazne metode. Olje Krill vsebuje veliko snovi, ki spodbujajo zdravje, zato je zelo dragocena sestavina prehrane.


- Vir popolnoma prebavljivih Omega-3 

- Vir astaksantina in fosfolipidov

- Ima protivnetne lastnosti 

- Obnavlja jetra 

- Razstruplja telo 

- Poveča imuniteto 

- Krepi srce in krvni obtok 

- Blaži posledice odpovedi ledvic

- Ima nevroprotektivni učinek

- Močan antioksidant

- Deluje protivnetno (odlično za alergike in kot podpora za zdrave sklepe)

- Primerno za vneto kožo in rast dlak


Vse snovi, ki so v pripravku, so najvišje kakovosti in izpolnjujejo človeške prehranske standarde (človeški razred)!


Game Dog Krill Oil je lahko popoln dodatek k prehrani psov vseh starosti. Posebej je priporočljiv za športne in delovne pse, predstavnike pasem, nagnjenih k boleznim srčne mišice, živali z imunsko pomanjkljivostjo, boleznimi jeter in ledvic, alergijami in v primerih nevrodegenerativnih bolezni. Zaradi protivnetnega učinka je pripravek priporočljiv tudi v primeru vnetja kože in artroze.


Vsebuje čisto krillovo olje brez umetnih barvil in konzervansov.


Psi do 10kg - 1 kapsula na dan
Psi nad 20kg - 2 kapsuli na dan

Psi, ki tehtajo več kot 30 kg - 2 do 3 kapsule na dan. 


Priporočljivo je uporabljati najmanj 2 meseca za najboljše rezultate. Lahko se uporablja vsak dan tudi po dveh mesecih.

Količina: 60 kapsul


Dopolnilna hrana za pse. Pripravek je namenjen obogatitvi prehrane psov vseh starosti z esencialnimi omega-3 maščobnimi kislinami, fosfolipidi in antioksidanti.


Vsebina kapsul je olje Antarktičnega krila Euphausia superba, ki je vir EPA in DHA v obliki fosfolipidov in močan antioksidant astaksantina. Ta kombinacija zagotavlja zelo visoko biološko uporabnost in učinkovitost.

Aktivne sestavine v 1 kapsuli:
Omega 3 maščobne kisline
Eikozapentaenojska kislina (EPA) 110 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHA) 70 mg
Fosfolipidi 240 mg
Astaksantin 109 ppm


Eikozapentaenojska kislina (EPA) in dokozaheksaenojska kislina (DHA) - spadata v skupino esencialnih nenasičenih maščobnih kislin (EFA) iz družine omega 3. Ti dve maščobni kislini igrata ključno vlogo pri razvoju in pravilnem delovanju živčnega sistema. Kažejo močan protivnetni učinek. Upočasnijo napredovanje artroze in učinkovito lajšajo simptome srbečih kožnih bolezni. Pozitivno vplivajo na delo srca in krvnega obtoka. Podpirajo delo imunskega sistema.

Fosfolipidi - so pomemben sestavni del celične membrane. Pomembni so predvsem za jetra, ker hepatocitne membrane sestavljajo kar 65% fosfolipidov. Fosfolipidi zavirajo procese fibroze v jetrih in sodelujejo tudi pri prebavi maščob in absorpciji v njih raztopljenih vitaminov. Dodatek s fosfolipidi učinkovito podpira regeneracijo jeter.

Astaksantin - barvilo, zaradi katerega je olje krila rdeče, je tudi eden najmočnejših antioksidantov. Nevtralizira toksine in veže proste radikale, ki poškodujejo telesne celice. Podpira pravilno delovanje organa vida. Poveča tvorbo limfocitov in s tem podpira imunski sistem. Blaži vnetja v telesu in pospešuje regeneracijo tkiv. Kožo vlaži, jo naredi gladko in elastično.


Opombe: V primeru diagnosticiranih bolezni srca, ledvične ali jetrne insuficience se za ciljni odmerek posvetujte s svojim veterinarjem.

Olje krila v kapsulah Game Dog Krill Oil je bilo predmet številnih kvalitativnih analiz. Potrdilo o kakovosti izključuje možnost nastanka težkih kovin in drugih nečistoč v izdelku, kar zagotavlja varno uporabo.