031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

GAMEDOG Omega 3, 60 tablet

Na zalogi

19,99 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

BREZPLAČNA DOSTAVA!

- Izboljša stanje kože in dlake

- Ima protivnetne lastnosti 

- Poveča imuniteto 

- Podpira razvoj mladičkov 

- Krepi srce in krvni obtok

- Blaži posledice odpovedi ledvic 

- Ima nevroprotektivni učinek


Vse snovi, ki so v pripravku, so najvišje kakovosti in izpolnjujejo človeške prehranske standarde (človeški razred)!


Dopolnilna hrana za pse. Pripravek je namenjen uporabi kot dodatek k prehrani psov vseh starosti z esencialnimi omega-3 nenasičenimi maščobnimi kislinami. Posebej priporočljiv za športne in delovne pse, mladičke v obdobju rasti, plemenske pse in plemenske psičke, pse z zmanjšano imunostjo in dovzetnostjo za alergije. Uporaba pripravka je priporočljiva tudi med občasno zamenjavo dlake, v primeru prekomernega izpadanja dlake in v primeru vnetja kože.

Aktivne sestavine v 1 kapsuli:
Omega 3 maščobne kisline: 30%
Eikozapentaenojska kislina (EPA): 180 mg
Dokozaheksaenojska kislina (DHA): 120 mg
Vitamin E: 2 mg


Vsebnost kapsul je koncentrat ribjega olja (losos, skuša, sled, sardela, sardon), ki je odličen vir omega-3 kislin, zlasti eikozapentaenojske (EPA) in dokozaheksaenojske (DHA) kisline, ki so zelo pomembne za sesalce. Zdravilne lastnosti EPA in DHA igrajo pomembno vlogo pri dietetiki in dieti pri psih. Imajo velik vpliv na izboljšanje stanja kože in las, zelo učinkoviti pa so tudi kot sredstva za zdravljenje srbečih kožnih bolezni.

Dodatek omega-3 kislin psicam med nosečnostjo pozitivno vpliva na intelektualni razvoj potomcev, nadaljnje prehranjevanje mladičkov pa pozitivno na njihove učne sposobnosti. DHA kislina ima tudi nevroprotektivni učinek na živčni sistem starajočih se živali. EPA in DHA kislini podpirata delo imunskega sistema. Dodatek omega-3 je priporočljiv za pse s srčnimi in ledvičnimi boleznimi.

Uvedba EPA in DHA kislin v prehrano je priporočljiva tudi za pse, ki trpijo zaradi sklepnih bolezni. EPA in DHA kislini delujeta protivnetno in analgetično pri vnetju mišično-skeletnega sistema, prav tako pa preprečujejo razgradnjo kolagena v hrustancu in s tem upočasnjujejo napredovanje osteoartritisa.


Sestava: 1000 mg ribjega olja, antioksidant - vitamin E 2 mg 

Sestava lupine tablete: želatine, glicerola. 

Povprečna teža kapsule je 1415,5 mg 

Odmerjanje:

Psi s težo do 20 kg: 1 kapsula na dan /

Psi s težo od 20 do 40 kg: 1 do 2 kapsuli na dan  

Psi s težo nad 40 kg: 2 do 3 kapsule na dan. 

Priporočljivo je, da ga redno uporabljate najmanj 2 meseca. 

Pakiranje 60 kapsul