031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Happy dog Supreme Sensible France

Na zalogi

60,00 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

- PRODUKT LETA 2019 V NEMČIJI!

- RECEPTURA 100 % BREZ ŽITARIC!
- PRIPOROČAJO VETERINARJI!

- MONOPROTEINSKA!

- VSEBUJE SLASTNO RAČKO!

- BREZ ŽITARIC!

- HOLISTIČNA RECEPTURA!


- VIDEO NA DNU STRANI


Pošljite svojega psa na kulinarično potovanje!

Super premium popolna hrana Happy Dog Sensible France temelji na holistični sestavi iz okusne račke in slastnega krompirja. Uravnotežena receptura vašemu štirinožnemu prijatelju zagotavlja vse, kar potrebuje. Okusna račka zagotavlja pomembne živalske beljakovine – 100% ustrezne za vašega psa. Okusen krompir vašemu ljubljenčki zagotovi vso potrebno energijo za tekanje in igro. Esencialne omega-3 in omega-6 maščobne kisline poskrbijo za sijočo dlako. Z našo suho hrano Sensible France svojemu kosmatincu enostavno zagotovite zdravo in holistično prehrano. Preprosto odprite vrečo in napolnite posodico. Vaš štirinožec lahko takoj uživa v okusnem obroku.

Za odrasle gurmane in občutljive želodčke

Ima vaš pes občutljiv želodec ali pogoste prebavne težave? Receptura brez žitaric je idealna za previdno hranjenje z nežno hrano. To hrano za pse z intoleranco na hrano priporočajo tudi veterinarji. Sensible France je idealna za odrasle pse srednje velikih in velikih pasem psov, težjih od 11 kg.

Samo najboljše – izdelano z ljubeznijo v Nemčiji

In seveda, ne uporabljamo nobenih umetnih barvil ali arom. V posodico s hrano vašega psa prav tako ne vnašamo konzervansov ali soje. Dodan sladkor? Nikakor. Nič od tega. Naše sestavine in surovine skrbno izbiramo. Ta premium popolna hrana je pod strogimi kakovostnimi standardi pripravljena v naši družinski tovarni na Bavarskem. To pomeni, da lahko vedno jamčimo za visoko kakovost naše hrane.


Sestavine:


Krompirjevi kosmiči*, račje beljakovine* (23%), sončnično olje, pesni rezanci* (razsladkani), hidrolizirana jetra, repično olje, jabolčne tropine* (0.8%), morska sol, kvas (ekstrakt); *) sušeno; Metabolična energija: 1475 KJ/100 g; 3520 Kcal/kg