031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Monge Grill piščanec/puran, IZDELEK BREZ ZRN!!!

Na zalogi

0,78 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

SAMO 0,78 EUR/100g!!!


BREZPLAČNA DOSTAVA!!!


Popolna hrana za pse, ki je bila ustvarjena, da bi navdušila okus našega zvestega štirinožnega prijatelja.

- večji koščki piščanca in purana

- izdelek brez zrn


Monge Superpremium je ena izmed linij ponudb Monge-ja. Odličnost zagotavljajo naravni proizvodi brez barvil ali umetnih konzervansov ter prisotnost svežega mesa in drugih neprecenljivih sestavin. Z vrhunskimi in kakovostnimi surovinami, izbranimi in proučenimi posebej za vsak recept, bo vsaka izmed pripravljenih hran za psa pravi užitek.


Popolna hrana za pse, ki je bila ustvarjena, da bi navdušila okus našega zvestega štirinožnega prijatelja. Recept, pripravljen s svežim mesom piščanca in purana pečenega na žaru do popolnosti, z glukozaminom in kondroitinom, ki pomaga pri delovanju sklepov. Z Monge Grill ima vaš pes sijočo in svetlejšo dlako. To je izdelek brez zrn.


Sestava: Meso in mesni izdelki 40% 8od tega piščanec min. 4,2% in puran min. 4,2%), vitamini in minerali.


Analitična sestava: Vlažnost 78,40%, surove beljakovine 9,17%, surove maščobe 6,95%, surove vlaknine 0,5% surov pepel 1,6%.


Tehnološki dodatki: Denzifikatorji in sredstva za glajenje.


Prehranski dodatki: Vit. 2000 U.I./Kg, Vit. D3 200 U.I./Kg, Vit. E (alfa-tokoferol 91%) 5 mg / kg, MSM (metilsulfonilmetan) 80 mg / kg, glukozamin 80 mg / kg, kondroitin 40 mg / kg.

Navodila za uporabo: Za psa srednje velikosti 3-4 vrečke na dan. Postrežemo pri sobni temperaturi ali segrejemo. Po odprtju hranite v hladilniku. Izdelka ne ponudite preveč hladnega. Žival naj vedno ima na voljo dovolj sveže in čiste vode.