031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Adult Chicken Mix v omaki, 12x100g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

Mešanica MultiFit Cat Adult Chicken Mix v omaki vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- Z perutninskim mesom
- S piščancem
- S puranom
- Z jetri

Mešanica piščancev MultiFit Cat Adult Chicken Mix v omaki je popolna hrana za odrasle mačke, brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
S perutninskim mesom: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% perutninskega mesa), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
S piščancem: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% piščanca), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
S puranom: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% purana), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z jetri: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% piščančjih jeter), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 9%, surove maščobe 4%, surovi pepel 2%, surove vlaknine 0,5%, vlaga 83%. Dodatki / kg: prehranski dodatki: biotin 20 μg, tavrin 445 mg, vitamin D3 250 ie, mangan (manganov sulfat monohidrat) 1 mg, cink (cinkov sulfat monohidrat) 15 mg, baker (bakrov (II)) sulfat pentahidrat) 1 mg.