031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Adult Duo Classic v omaki, 12x100g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

Mešanica MultiFit Cat Adult Duo Classic v omaki vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- Z govedino in perutnino
- Z zajčkom in jagnjetino
- S puranom in raco
- S piščancem in šunko

Mešanica MultiFit Cat Adult Duo Classic v omaki je popolna hrana za odrasle mačke brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi se hranijo v fini omaki z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
Govedina in perutnina: meso in živalski stranski proizvodi (vključno s 4% govedine, 4% perutnine), rastlinski stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.

Zajec in jagnjetina: mesni in živalski stranski proizvodi (vključno s 4% zajcev, 4% jagnjetine), zelenjavni stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.

Puran in raca: meso in živalski stranski proizvodi (vključno s 4% purana, 4% raca), zelenjavni stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.

Piščanca in šunka: mesni in živalski stranski proizvodi (vključno s 4% piščanca, 4% pršuta), zelenjavni stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8%, surove maščobe 4,5%, surovi pepel 5,5%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.