031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Adult Duo Ribji Mix Multipack, 12x100g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

Riba MultiFit Cat Adult Duo in Classic v omaki vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- Z kozicami
- S tuno
- S sledom
- Z morskim lososm

Mešanica MultiFit Cat Ribji mix v omaki je popolna hrana za odrasle mačke brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi se hranijo v fini omaki z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
Z kozicami: meso in živalski proizvodi, školjke in raki (kozice 4%), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
S tuni: meso in živalski proizvodi, ribe in ribji proizvodi (tuna 4%), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z sledom: meso in živalski proizvodi, ribe in ribji izdelki (sled 4%), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Pri zakolu: meso in živalski proizvodi, ribe in ribji proizvodi (zakol 4%), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8%, surove maščobe 4,5%, surovi pepel, 5%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%. Aditivi za živila: tavrin 100 mg, biotin 100 μg, mangan (mangan (II) sulfat, monohidrat) 3 mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat) 20 mg.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.