031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Adult Duo Riba in Classic Mix v omaki, 12x100g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

MultiFit Cat Adult Duo Riba in Classic Mix v omaki vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- Z govedino in perutnino
- S puranom in jetri
- S sledom in postrvjo
- Z lososom in sardelami

MultiFit Cat Adult Duo fish in classic v omaki je popolna hrana za odrasle mačke brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi hrane v fini omaki z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
Govedina in perutnina: meso in živalski stranski proizvodi (vključno s 4% govedine, 4% perutnine), rastlinski stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.
Puran in jetra: mesni in živalski stranski proizvodi (vključno s 4% purana, 4% piščančjih jeter), zelenjavni stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.
Sled in postrv: mesni in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi (vključno s 4% sleda, 4% postrvi), zelenjavni stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Losos in sardele: mesni in živalski stranski proizvodi, ribe in ribji stranski proizvodi (vključno s 4% lososa, 4% sardin), rastlinski stranski proizvodi (vključno z 0,4% inulina cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8%, surove maščobe 4,5%, surovi pepel 2%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%. Aditivi za živila: tavrin 100 mg, biotin 100 μg, mangan (mangan (II) sulfat, monohidrat) 3 mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat) 20 mg.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.