031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Adult Special Classic mešanica in zelenjava v želeju, 12x100 g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

MultiFit Cat Adult Special Classic mešanica v želeju vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- S piščancem v korenčkovem želeju
- Z govedino v paradižnikovem želeju
- S teletino in divjačino v želeju
- Z raco v špinačnem želeju

MultiFit Cat Adult Special Classic mešanica v želeju za odrasle mačke brez dodanega sladkorja, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi hrane v finem želeju z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
S piščancem v korenčkovem želeju: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% piščanca), zelenjava (4% korenček v prahu), izdelki rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z govedino v paradižnikovem želeju: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% govedine), zelenjava (4% paradižnikov prah), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z mesom iz teletine in divjačine v želeju: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% teletine, 4% mesa divjadi), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z raco v špinačnem želeju: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% raca), zelenjava (4% špinača v špinači v prahu), izdelki rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8%, surove maščobe 4,5%, surovi pepel 1,5%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%. Aditivi za živila: tavrin 100 mg, biotin 100 μg, mangan (mangan (II) sulfat, monohidrat) 3 mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat) 20 mg.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.