031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Adult Special Duo Classic in mešanica zelenjave v želeu 12x100g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

MultiFit Cat Adult Special Duo Classic in zelenjavna mešanica v želeju vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- Z teletino, puranom in korenčkom
- S piščancem, puranom in hruškami
- Z govedino, jagnjetino in fižolom
- S perutnino in gobami

MultiFit Cat Adult Special Duo Classic in zelenjavna mešanica v želeju za odrasle mačke brez dodanih sladkorjev, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi hrane v finem želeju z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
Z teletino, puranom in korenčkom: meso in živalski proizvodi (vključno s 5% teletine, 5% purana), zelenjava (korenje 4%), rastlinski proizvodi (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
S piščancem, puranom in hruškami: meso in živalski proizvodi (vključno s 5% piščanca, 5% purana), sadje (1% hrušk), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z govedino, jagnjetino in fižolom: meso in živalski proizvodi (vključno s 5% govedine, 5% jagnjetine), zelenjava (4% fižol), rastlinski proizvodi (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z perutninskim mesom in gobami: meso in živalski proizvodi (vključno s 5% piščanca, 5% purana, 5% rac), zelenjava (gobe 1%), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8%, surove maščobe 4,5%, surovi pepel 1,5%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%. Aditivi za živila: tavrin 100 mg, biotin 100 μg, mangan (mangan (II) sulfat, monohidrat) 3 mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat) 20 mg.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.