031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

MultiFit Cat Senior Riba in Classic Mix v želeju 12x100 g

Na zalogi

4,20 €

3,90 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

 MultiFit Cat Senior vsebuje hrano s štirimi različnimi okusi:


- Z raco
- S puranom
- Z govedino
- S trsko

MultiFit Cat Senior mešanica rib in klasičnega želeja za starejše mačke od 8 let brez dodanega sladkorja, umetnih barvil, konzervansov ali arom. Okusni kosi hrane v fini omaki z inulinom, biotinom in tavrinom. Zeliščni inulin pomaga pri prebavi, dodatek biotina prispeva k bleščečemu krznu in lepi koži, tavrin pa k izboljšanju vida in delovanja srca.

SESTAVINE:
Z raco: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% raca), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
S puranom: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% purana), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z govedino: meso in živalski proizvodi (vključno s 4% govedine), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.
Z trsko: meso in živalski proizvodi, ribe in ribje izdelke (vključno s 4% trske), proizvodi rastlinskega izvora (vključno z 0,4% inulina iz cikorije), minerali.

ANALITIČNA SESTAVA:
Beljakovine 8,5%, surove maščobe 5%, surovi pepel 2%, surove vlaknine 0,4, vlaga 82%. Aditivi za živila: vitamin D3 200 ie, tavrin 100 mg, biotin 100 μg, mangan (mangan (II) sulfat, monohidrat) 3 mg, cink (cinkov sulfat, monohidrat) 20 mg.

Po odprtju hranite v hladilniku. Postrezite hrano pri sobni temperaturi.