031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

POČITNIŠKI PAKET - Tablete proti stresu in probiotiki

Na zalogi

18,44 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

ODLIČNA POČITNIŠKA PONUDBA!


BREZPLAČNA DOSTAVA!


TABLETE PROTI STRESU IN PROBIOTIKI V PAKETU ZA VSE MOREBITNE POČITNIŠKE NADLOGE!


No Stress 60 tablet /MELISA IN BALDRIJAN

Organske pomirjevalne tablete za pse in mačke
Pomirjujoč pripravek z edinstveno kombinacijo baldrijana, melise in L-triptofana. Izjemno okusen, uporaba je priporočljiva v situacijah, ki psom in mačkam predstavljajo stres . Zmanjšuje nivo stresa, živčno napetost, anksioznost, prekomerno razburjenje in pomaga živali, da se sprosti.
Nasvet: uporaba je priporočljiva za hišne ljubljenčke, ki kažejo vedenjske težave in v stresnih situacijah, kot so ognjemet, potovanja, obisk veterinarja, prihod novega družinskega člana. Pripravek lahko varno dajemo psom in mačkam, starejšim od 6 mesecev, poljubno dolgo.
Sestava: (tableta 550mg) L-triptofan 192mg, vodni izvleček iz listov Melise 130 mg, vodni izvleček iz korenin Baldrijana 120 mg Tehnološki dodatki: (1 tableta) mikrokristalna celuloza 280 mg Senzorične sestavine: izdelek živalskega izvora (goveji vampi) 28mg
Analitična sestava na 100g : surove beljakovine 40,6%, maščobe 0,6%, surovi pepel 0,3%, vlaknine 4,8%, vlaga 1,7%.
Doziranje: za pse 1 tableta na 10kg teže, mačke 1 tableta dnevno. V primeru hudih stresnih situacij lahko odmerek podvojite. Da bi dosegli optimalni učinek je priporočljivo, da pripravek dajete 3-4 dni pred pojavom stresnih situacij in nadaljujete do izginotja stresnega faktorja. V primeru dolgotrajnega stresa je treba tablete dajati vsakih 12 ur v odmerku 1 tableta na 10 kg telesne teže. Tableto damo živali neposredno ali jo skrijemo v hrano.
Shranjujte tesno zaprto na temnem in hladnem mestu. Hraniti izven dosega otrok.PROBIOTIC FORTE, 14 TABLET!

Naravno prehransko dopolnilo, namenjeno psom in mačkam za stabilizacijo črevesne flore. Še posebej priporočljiva uporaba pri zdravljenju z antibiotiki, ki pogosto porušijo ravnovesje bakterij v črevesju in za živali z občutljivim prebavnim sistemom, ki imajo pogoste prebavne težave.
Probiotiki so dobre bakterije, ki pomagajo pri prebavi, absorbciji hranil in vitaminov. Preprečujejo, da bi se škodljive bakterije prekomerno razmnožile in povzročale težave. Probiotiki se uporabljajo : pri prebavnih težavah (driska), pri težavah s prebavo kot posledica alergije na hrano, pri zdravljenju z antibiotiki, pomirjajo prebavne težave na potovanjih in pri spremembi prehrane, izboljšajo prebavo in kakovost iztrebkov, ojačajo imunski sistem, še posebno pri zelo mladih, starejših in obolelih živalih.
Sestava: sredstvo za povečanje prostornine: laktoza; Lactobacillus plantarum DSM 24937; mineralsilikat, natrijev aluminijev silikat (mineral). 1 tableta vsebuje 0,5 milijarde CFU Lactobacillus plantarum DSM 24937. Za izdelavo ene tablete probiotika GreenLine Forte je bilo uporabljenih 4 milijarde CFU-jev Lactobacillus plantarum DSM 24937
Doziranje: Psi/mačke do 5kg: 0,5 tablete na dan, Psi/mačke nad 5kg: 1 tableta na dan
Uporaba: dopolnilna hrana za pse in mačke. Tableto damo živali neposredno ali jo skrijemo v hrano.
Shranjujte tesno zaprto na temnem in hladnem mestu. Hraniti izven dosega otrok.