031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Premiere Multicat Carbon Control Clumping Pesek za mačke, 12 l

Na zalogi

14,95 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

BREZPLAČNA DOSTAVA!


Premiere je trgovska znamka največjega podjetja za male živali v Evropi Fressnapf/Maxi Zoo z več kot 1500 trgovinami po celotni evropi in je sedaj končno na voljo tudi v Sloveniji! Najvišja kakovost po najugodnejši ceni!


Mačji pesek Premiere MultiCat Carbon Control vsebuje aktivno oglje, deluje protibakterijsko in je primerno za več mačk. Ponuja dolgotrajno zaščito pred neprijetnimi vonjavami. Visoko učinkovito aktivno oglje ima specifično molekularno strukturo, kar pomeni, da se v ogljikove pore absorbirajo vonje. Čisto naravno aktivno oglje je narejeno iz trajnostnih, organskih surovin. Zahvaljujoč posebni naknadni obdelavi aktivnega oglja delci oglja ne onesnažijo mačjih tačk, ampak ostanejo čisti. Je naravni izdelek iz kanadske gline (bentonit). Ima fino strukturo, trdne in majhne kepe olajšajo vzdrževanje stranišča za mačke.


Priporočena uporaba:
Peskovnik napolnite vsaj 5 cm. Vsak dan odstranite grudice in iztrebke ter napolnite odstranjeno količino. Pesek menjajte v rednih intervalih, npr. Vsaka 2 tedna.


Nasvet:
Če imate talno gretje pod škatlo, položite izolacijski material. To bo preprečilo vonjave, ki bi nastali s segrevanjem tekočin, vezanih na zrnca.