031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Premiere White sensation Pesek za mačke, 12 l

Na zalogi

14,95 €

Količina -
Na zalogi je samo še {stock}
+

BREZPLAČNA DOSTAVA!


Premiere je trgovska znamka največjega podjetja za male živali v Evropi Fressnapf/Maxi Zoo z več kot 1500 trgovinami po celotni evropi in je sedaj končno na voljo  tudi v Sloveniji! Najvišja kakovost po najugodnejši ceni!


Premiere White Sensation - modri kontrolni pesek za mačke je svetleč bel pesek s prijetnim svežim vonjem. 

Ponuja dolgotrajno zaščito pred vonjavami. Zahvaljujoč edinstvenemu sistemu svetlo modre signalne kroglice ob stiku z urinom postanejo temno modre. To zagotavlja, da so onesnaženi deli peska jasno vidni in jih je zato mogoče popolnoma odstraniti, preden se pojavi vonj. Antibakterijski učinek preprečuje širjenje bakterij in s tem vonjav. Signalne kroglice so sestavljene iz naravne učinkovine (spojina NaHCO3) z antibakterijskim učinkom in dišečimi lastnostmi. Zanesljivo veže vonjave v jedru. Spojina NaHCO3 je naravni izdelek - modra barva je varna za hrano in biološko razgradljiva. Svež vonj je obogaten z zdravilno učinkovino Aromaguard, ki preprečuje rast bakterij in gliv. Antibakterijski učinek ni škodljiv za mačko ali njenega lastnika. Je naravni izdelek iz kanadske gline (bentonit). Ima fino strukturo, trdne in majhne grudice olajšajo vzdrževanje stranišča za mačke.


Priporočena uporaba:
Peskovnik napolnite vsaj 5 cm. Odstranite kopičenje in iztrebke vsak dan in dopolnite odstranjeno količino. Pesek menjajte v rednih intervalih, npr. Vsaka 2 tedna.

Nasvet:
Če imate pod škatlo talno ogrevanje, položite izolacijski material. To bo preprečilo vonjave, ki bi nastali s segrevanjem tekočin, vezanih na zrnca.