031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Ponudba vseh naših izdelkov - Še vedno omogočamo tudi plačilo po povzetju!

OGLEJTE SI ŠE INFORMATIVNE VIDEE O POSAMEZNIH ZNAMKAH NA PODSTRANEH HAPPY DOG, ORIJEN, ACANA, TASTE OF THE WILD IN MONGE! TAM NAJDETE TUDI OBILO DRUGIH INFORMACIJ O POSAMEZNI ZNAMKI HRANE. ZGORAJ NA VRHU STRANI JE GUMB TRGOVINA. ČE KLIKNETE NANJ SE VAM POKAŽEJEO RAZLIČNE ZNAMKE. PREPROSTO KLIKNITE NA TISTO, KI VAS ZANIMA IN SI OGLEJTE PODROBNEJŠO MULTIMEDIJSKO PREDSTAVITEV.

Hitra in brezplačna dostava! V občini Brežice brezplačno dostavimo naročeno v 3 urah, v občinah Krško, Bistrica ob Sotli in Kostanjevica na krki še isti dan! Pri dostavi izberite Dostava Rdeči volk. Za občino Brežice naročila sprejemamo do 17. ure, za Krško, Bistrico, Kostanjevico do 15. ure.

Za celotno Slovenijo brezplačno dostavlja Pošta Slovenije v 1-2 delovnih dneh!

ČE STE VZREDITELJ ALI IMATE VEČ PSOV PIŠITE NA info@rdecivolk.com ZA POSEBNO PONUDBO ZA VZREDITELJE!

* fotografija je simbolična

AKCIJA

OB NAKUPU KATEREKOLI PASJE HRANE ZRAVEN GRATIS UOKVIRJENA FOTOGRAFIJA VAŠEGA PSA V VELIKOSTI 10x15 cm!

Ob zaključku nakupa v komentar zapišite Želim fotografijo. Ko dobite potrdilo o opravljenim nakupu pošljite fotografijo vašega psa skupaj s številko naročila na foto@rdecivolk.com.

Skupaj z vašim naročilom dobite na dom GRATIS spomin za vse čase. Če ne želite fotografije pustite komentar prazen in vaše naročilo odpošljemo brez fotografije. Barva okvirjev je odvisna od razpoložljivosti zalog.