031 330 766

BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 14,90€

Predstavljamo vam izdelke

Acana

Oglej si vse izdelke tega proizvajalca

Biološko primerna hrana

Psi in mačke so se razvili kot lovci – struktura njihovih zob, čeljusti in prebavnega sistema jih znanstveno dokazano uvršča med mesojedce. Prilagojeni so na mesno prehrano, bogato z živalskimi beljakovinami in maščobami.

Naša zaveza

Naše poslanstvo je ustvariti nov standard hrane, zasnovan tako, da hrana vašega ljubljenčka popolnoma ustreza dvema pogojema:

  • Prvič, mora biti v skladu z njegovim evolucijskim razvojem za uživanje hrane, bogate z mesom in beljakovinami.
  • Drugič, za njeno pripravo uporabljamo izključno meso, perutnino, jajca in ribe, ki so jih regionalni dobavitelji trajnostno vzredili ali ulovili, in jih vsak dan sveže dobavili v naše kuhinje.

Naslednjih pet pravil odraža našo zavezo, da bomo pse hranili biološko primerno:

Rdeči volk - način življenja!

1. VISOK DELEŽ MESA in VISOK DELEŽ BELJAKOVIN

Vaš pes je mesojedec, prilagojen prehrani. bogati z mesom in beljakovinami. ACANA vsebuje do 75% MESA - trikrat več, kot je to ponavadi v komercialni pasji hrani - in ne vsebuje virov rastlinskih beljakovin.

Raznolikost svežega mesa

2. DELEŽ SVEŽEGA MESA

Do polovica od skupne količine mesa v hrani ACANA je SVEŽEGA ali SVEŽE ZAMRZNJENEGA. kar zagotavlja pomembne hranilne snovi v njihovi najbolj hranljivi obliki in nudi naravne okuse in dobrobit, k čemur psi nagonsko stremijo.

Rdeči volk - način življenja!

3. RAZNOLIKOST SVEŽEGA MESA

V naravi so psi deležni koristi. ki jih prinaša raznolikost mesa. Zato ACANA ponuja neprekosljivo raznolikost mesa perutnine in jajc nesnic iz proste reje, mesa živali, vzrejeni na rančih. in rib. ulovljenih v divjini, vse dobavljeno sveže ali sveže zamrznjeno iz naše regije.

Rdeči volk - način življenja!

4. WHOLEPREY RAZMERJE MESA

Narava je poskrbela, da se hranljive snovi v živalih.ki psom predstavljajo cel plen, popolnoma ujemajo s potrebami vašega psa. Zato ACANA upošteva WholePrey razmerje mesa. organov in hrustanca. ki naravno zagotavljajo esencialne hranilne snovi.

Zdravi ogljikovi hidrati

5. ZDRAVI OGLJIKOVI HIDRATI

Naravna prehrana psov vsebuje le malo ogljikovih hidratov. zato je ACANA hitre ogljikove hidrate, kot so koruza. riž. tapioka in krompir. nadomestila z bolj zdravim sadjem in zelenjavo z nizkim glikemičnim indeksom.

Hrana na osnovi mesa, ki je evolucijsko prilagojena vašemu psu

Vaš pes ima specifične prehranske potrebe, ki jih je ustvarila Mati Narava. ACANA odraža bogate, raznolike sestavine svežega celega mesa, kakršne bi psi našli v svojem naravnem okolju, ter katere so jim evolucijsko določene, da jih jedo.

Acana izdelki

VRHUNSKA BIOLOŠKO PRIMERNA HRANA ZA PSE VSEH PASEM IZ KANADE! VSE SESTAVINE SO SVEŽE OD KANADSKIH KMETOV IN KUHANE V NJIHOVI LASTNI KUHINJI! NIČ NI NAREJENO PRI ZUNANJIH PODIZVAJALCIH! RIBE SO ULOVLJENE V DIVJINI NA TRAJNOSTNI NAČIN, ŽIVALI SO REJENE PRI KMETIH NA PROSTEM IN SE PREHRANJUJEJO Z TRAVO, JAJCA SO SVEŽA OD KOKOŠI NESNIC, KI SE PROSTO GIBLJEJO. SADJE IN ZELENJAVA STA OBRANI, KO DOZORITA NA SONCU. POTEM SE CELI PLODOVI KUHAJO V HRANI. POGLEJTE SI SESTAVINE IZBRANE VRSTE HRANE OB KLIKU NA POSAMEZEN IZDELEK IN VIDELI BOSTE ZAKAJ JE ACANA TAKO PRILJUBLJENA PRI NAJBOLJ ZAHTEVNIH LASTNIKIH PSOV!

Ob prvem nakupu 10% POPUSTA na celotni znesek!

V komentar ob zaključku nakupa vpišite kodo PRVINAKUP in znižamo vam končni znesek za 10%.