Predstavljamo vam izdelke

Monge

Popolna hrana za odrasle pse vseh pasem

Hrana z več kot 65% mesa, brez krompirja in z nizko vsebnostjo žit.

BWILD Feed Instinct je inovativna linija, ki jo je Monge izdelal za hranjenje vašega psa »kot mu je namenjeno v naravi«. Vsi recepti spoštujejo živalsko evolucijsko prehrano, ki je, čeprav se je prilagodila različnim hranilom, v bistvu ostala mesna. Izdelki BWILD imajo nizko vsebnost zrn in vsebujejo več svežega mesa, izbranega posebej za to linijo. To je okusna hrana brez barvil in konzervansov, ki zagotavlja dobro počutje živali in spoštuje njen naravni nagon.

Najpomembnejše prednosti izdelkov BWILD so:

  • Več kot 65% živalskih sestavin
  • Vrhunska vsebnost lahkega in prebavljivega mesa
  • Gozdno sadje in zelišča, ki so viri hranil in naravnih vlaken
  • Vitamina A in C za zdravo in sijočo dlako
  • Oves za zdravje črevesja
  • Manj ogljikovih hidratov, da zadovolji mesojed instinkt

Video predstavitev:

Monge Natural Super Premium prehrana za vsako velikost pasme

Linija Monge Natural Superpremium ponuja popolno in uravnoteženo hrano na podlagi velikosti pasme psa. Obravnavali smo veliko različnih vidikov; opazili jih boste, ko boste začeli zaupati podjetju s 50-letnimi izkušnjami pri izdelavi okusnih receptov, ki so bistveni za vsakodnevno zdravje vašega psa.

Monge vlaga v profesionalnost tega, kar počne, v svoje raziskave, kakovost izdelkov in ponujene storitve.

Podprti z več kot 50-letnimi izkušnjami, doseženimi rezultati in široko paleto mokre in suhe hrane za hišne živali, želi biti Monge merilo za trg pasje hrane v Italiji in Evropi.

Mongeovi izdelki že imajo najboljšo razmerje med ceno in kvaliteto na trgu, kar je značilnost, ki poganja nenehno rast vsake svoje blagovne znamke in pridobi zvestobo milijonov potrošnikov, da ne omenjamo apetita njihovih hišnih ljubljenčkov. Družina Monge igra praktično vlogo pri vseh vidikih poslovanja podjetja in osebno zagotavlja okusnost izdelkov.

Našo kvaliteto dokazujejo naslednji certifikati:

Certifikati

Zasnova hrane glede na starost in aktivnost psov

Vsi naši recepti so bili oblikovani tako, da bodo vaši psi ohranili normalno telesno stanje, glede na njihovo starost in aktivnost.

Viri beljakovin vrhunske kakovosti, maščobe, vitamini in mineralne soli so bistvena hranila, ki jih žival potrebuje vsak dan. Za linijo je značilno več svežega mesa in manj žit.

Prava izbira za vašega psa

Ne skrbite več o pravi izbiri za vašega psa, saj je Monge Natural Superpremium odgovoril na vsa vprašanja za vas in vaše pse. Vsi recepti so NO-GMO in brez barvil ter konzervansov.

TRAJNOSTNA NARAVNANOST PODJETJA

Majhni psi

Majhni psi tehtajo od 2 kg do 8 kg. Te živali nikoli ne prenehajo presenečati zaradi svoje živahnosti in energije. Presenetite jih sami z okusno hrano za hišne živali.

Srednje veliki psi

V to kategorijo spadajo psi, ki tehtajo od 8 do 25 kg. Psi srednje velikosti so idealni za družine z otroki, prav tako kot naši otroci, tudi naši ljubljenčki potrebujejo enako ljubezen in skrb.

Zelo veliki psi

Veliki psi tehtajo od 25 kg do 50 kg. Njihova velikost pogosto sovpada s povečanim vnosom energije. Ne pozabite, da tudi velik pes potrebuje dobro uravnoteženo hrano za hišne živali.

Monge Natural Superpremium Grain Free (brez žit)

Za vse pse s specifičnimi prehranskimi potrebami ponuja Monge Natural Superpremium izdelke Grain Free, ki so narejeni za njihovo dobro fiziološko počutje.

Monge izdelki iz kolekcije BWILD

Ob prvem nakupu 10% POPUSTA na celotni znesek!

V komentar ob zaključku nakupa vpišite kodo PRVINAKUP in znižamo vam končni znesek za 10%.